perjantai 31. toukokuuta 2013

Passione Ricamo Mystery SAL

Here are my progress pictures:

Tässä kuvat tämän viikon edistymisestä:



And before and after pics:

Ja ennen ja jälkeen kuvat:






Alicia asked if I'm going to join the new mystery SAL. I haven't made up my mind yet, I'd love to but don't know if there's any room in my so called rotation. I've figured, it would be nice to reduce the number of wip's but will that ever happen, we'll see. But again, my soft spot are mermaids and fairies so who knows :) And actually Kim pointed out how she has fell out of love with stitching this because of the writing (it says fatum). I won't be stitching it, I'm going to modify the border instead. But I'll be thinking of it once the fairie is done.

Alicia kysyi, aionko osallistua uuteen Passione Ricamo Mystery-yhteispistelyyn. En ole vielä päättänyt. Haluaisin kovasti, mutta en tiedä onko minulla tilaa tässä niin sanotussa pistelysysteemissäni. Olen ajatellut, että olisi mukavaa vähentää keskeneräisten töiden määrää, mutta käykö oikeasti niin, jää nähtäväksi. Mutta jälleen kerran, merenneidot ja keijut ovat heikko kohtani, joten kuka tietää :) Kim pointtasi kuinka hän oli alkanut vieroksua tätä työtä sen jälkeen, kun paljastui että alalaidassa on kirjoitusta (siinä lukee fatum). En aio itse pistellä sitä lainkaan, vaan tulen tuunaamaan mallia sen verran että köynnös reunassa menee kuvan ympärillä. Mutta mietin miten sen teen, kunhan olen saanut keijun ensin valmiiksi.

My tag of the week is an award which was kindly handed to me by Agi. Thank you Agi again, I'm really honored :) It's Best Blog Award and it's terms are:

1. I state from who I have received.
2. Choose 4 blogs under 200 followers.
3. Leave a comment with them.

There are dozens of great blogs which I'd loved to give this, but after a serious consideration here are my choices:

stitchstitchknit

The Crafty Princess 

charbella stitching

Kersenbloesems


Tämän viikon juttu onkin blogipalkinto, jonka minulle ystävällisesti ojensi Agi. Kiitokset Agi vielä, olen todella otettu :) Se on Paras Blogi-palkinto ja sen ehdot ovat seuraavat:

1. Kerron keneltä palkinnon sain.
2. Valitsen 4 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
3. Jätän kommentin näihin blogeihin palkinnosta.

Olisin halunnut antaa tämän palkinnon vaikka kenelle, oikeasti on olemassa kymmeniä hienoja blogeja. Mutta pohdinnan jälkeen tässä valintani:

stitchstitchknit

The Crafty Princess

charbella stitching

Kersenbloesems


The last thing I want say is that I always read (and appreciate) every comment that has been left. I haven't replied any of them for a while, because everything's under some kind of transformation in this blog. I haven't quite figured out how I'd like to do things or how I'd like them to be. But give me some time and it will all work out :)

Viimeinen asia, jonka haluan sanoa, on se, että luen aina (ja arvostan) jokaista kommenttia joka tänne on jätetty. En ole vastannut mihinkään niistä aikaan, johtuen siitä että tämä blogi on eräänlaisessa muutos-tilassa. En ole vielä keksinyt miten haluaisin jutut täällä tehdä tai miten haluaisin niiden olevan tai näkyvän. Mutta jos annatte hieman aikaa, niin eiköhän tästä kaikki lopulta järjesty :)

2 kommenttia:

  1. Thankyou! The fairy is looking beautiful:)

    VastaaPoista
  2. Wow Nina Thank you!!!

    That's so sweet and I'm truly honoured. And Congrats to the 3 other stunning bloggers I'm certainly in great company.

    xox Alicia






    VastaaPoista