tiistai 9. maaliskuuta 2010

Viikon kuulumiset

Blogi jäänyt hieman retuperälle viime aikoina; aikaa on syönyt kirpparitavaroiden järjestely ja hinnoittelu. Käsitöitäkin olen tehnyt aina kun vain olen ehtinyt, nyt siis työn alla Revontuli-huivi, toinen putkisukka, olympiaboleron reunuksen virkkaus, ristipistotyö (syntymätaulu) sekä ikuisuusprojekti pöytäliina virkkaamalla.

Viime päivät ovat kuluneet tuota syntymätaulua ristipistellen sekä olympiaboleroa virkaten. Tarkoituksenani olisi saada syntymätaulusta pisteltyä kaikki pisteltävät osuudet, rajaukset saavat jäädä myöhempään ajankohtaan. Kyseessähän on siis taulu, joka on menossa ystäväni vauvalle ristiäislahjaksi. Vauva ei onneksi vielä ole syntynyt :) Taulusta ei ole kauheasti enää pistelemättä, työtä vain hidastaa inhotukseni sitä kohtaan. En ole koskaan aikaisemmin pistellyt työtä lahjaksi, enkä tämän jälkeen tee varmastikaan mitään postikorttia suurempaa. Mulla motivaatio meni melkein heti, ehkä juuri sen takia, että en saa kyseistä taulua omalle seinälle. Samalla mua myös mietityttää lahjan vastaanottajan asenne, osaako hän varmasti arvostaa sitä aikaa, vaivaa ja rahaa, jonka olen työhön laittanut. Mutta senhän näkee sitten, kun valmiin työn hälle ojennan.

Tässä jo viikko sitten Purosta valmistunut Lost-poncho:


Värit eivät pääse kuvassa aivan oikeuksiinsa :) Mutta pidän tuosta, oikein kovasti. Ihanan pehmeä ja lämmin, oikea unelmavaate tällaiselle vilukissalle.

Tässä pikaista päivitystä, ensi kerralla ajattelin vilauttaa (toivottavasti) jo loppusuoralla olevaa ristipistotyötä :)

1 kommentti: