keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Maaliskuun suunnitelmat ja helmikuun yhteenveto

Pientä yhteenvetoa helmikuusta ajattelin tehdä. Elikä helmikuussa valmistui:

*kämmekkäät neuloen
*kahdet sukat (yhdet lapsen ja yhdet aikuisen)
*patalappu virkaten
*kämmekkäät virkaten (nämä siis jo aloitin tammikuussa, mutta lojuivat käsityölaatikossa koskemattomina pitkän aikaa)
*kaulaliina paksusta langasta neuloen

Ei mikään huippusaldo, tosin iso osa kuusta meni noiden isompien projektien kanssa. Tässä eilen kuvaamani kaulaliina, se siis on ollut valmis jo muutaman päivän, mutta en ole saanut aikaiseksi ottaa kuvaa. Oikealla puolella on oikea puoli ja vasemmalla nurja puoli. Lankahan oli Karusellia, joka oli liukuvärjättyä itsessään.Tässä vielä toinen kuva lähempää:Kuvasta ei oikein näy, että oikealla puolella on siis "nyppyjä" reikien välissä. Kaulaliinasta tuli ihanan ilmava ja pehmeä, tykkään tosi paljon!

Puro-ponchon sain ommeltua eilen, kolmannella kerralla vasta onnistui. Ensimmäiseen tuli poolokaulus, toisen ommel hieman pussitti ja kaulus oli liian avara, mutta kolmannesta tuli täydellinen :) Siitä otatan kuvia tänään. Olympiaboleroon sain nyt aamusta aloitettua virkatun reunuksen, toinen hiha on viimeistä kerrosta vaille valmis. Eilen myös etsiskelin hyvää huivimallia, tällä hetkellä olen päätynyt Revontuleen. Hieman arveluttaa vain, kun ajattelin kokeilla huivia Puro batik:ista, haluaisin kesäksi siis huivin joka ei missään nimessä hiosta. Mutta en sitten tiedä, näyttääkö tuo lanka siinä työssä hyvältä... Täytyy kokeilla.

Lidl:istä kotiutui meille toissapäivänä 2 kiloa lankaa. Juu, ei ole mikään kirjoitusvirhe, ihan oikeasti ostin kerralla kaksi kiloa :) 1,2kg puuvillalankaa ja 800 grammaa keinokuitua. Ostin myös pyöröpuikkoja yhteensä 6 kpl, mulla kun ei niitä ole kauhean montaa ollut. Ainakaan siis niitä 80 cm pitkiä. Ja olivat verrattain edullisia Lidl:issä. Mutta kyllähän sitä rahaa paloi ihan kiitettävästi, taisi tämän kuukauden lankaostokset olla siinä... Lankavaraston suuruudesta voin vain tehdä arvauksia; päälle 11 kilon kuitenkin ollaan.

Päänsäryllekin löytyi syy röntgenin kautta lääkärissä; otsaontelot tulehtuneet. Enpä ole koskaan aikaisemmin moisista kuullut, nyt on antibioottikuuri päällä ja päänsärky helpottanut :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Se liivihame, josta vinkkasin, niin kuva löytyy täältä: http://www.novita.fi/public/neuleohjeet/mallit/talvi_2008/43.jpg, ja ohje täältä: http://www.novita.fi/index.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=91411

    Ja on julkaistu Novita Talvi 2008 -lehdessä.

    Se postaukseni, jossa niistä liivihameista kirjoitin, on kirjoitettu 22.1. :)

    VastaaPoista