lauantai 13. maaliskuuta 2010

Lauantai

Laiskottanut viime päivinä, lähinnä siis tämän oman blogin päivitys :) Käsitöiden suhteen ei laiskota ikinä, sen sijaan eräs tavoite saavutettiin torstaina:Kuva on hieman tumma, koska otin sen ilman salamaa. Salaman kanssa siitä tuli taas turhan kirkas, eivätkä värit näkyneet oikein.


Nyt on siis kaikki pistelyosuudet tehty, enää uupuu osa rajauksista, reunus sekä tietenkin vauvan nimi ja syntymäaika. Rajauksia ajattelin aloittaa vasta sitten, kun saan tehtyä reunuksen, koska osa hahmojen rajauksista tulee reunuksen "päälle". Ja reunusta voin tehdä vasta sitten, kun vauva on syntynyt ja tiedän, teenkö sen punaisella vai sinisellä :) Laskettuun aikaan on vielä kuusi viikkoa, joten hyvin sain tehtyä tuon ilman suurempaa paniikkia. Vaikka täytyy myöntää, että loppupistot olivat aika puristusta. Olisin mieluummin vaikka tiskannut tai siivonnut, kuin tehnyt niitä vihoviimeisiä pistoja (ja minun tapauksessani se kyllä tarkoittaa että inhotus-käyrä on ollut todella korkea ;).

Revontuli-huivi etenee, samoin olympiaboleron virkkaus. Jälkimmäisestä ei puuttuisi enää kuin kaksi kerrosta (tosin kerrokset ovat erittäin pitkät), joten voisin olettaa sen valmistuvan ensi viikon aikana. Sen sijaan aikani tänään on varastanut kokonaan tämä IIIIIIHANA ristipistotyö, josta olen joutunut olemaan erossa monta kuukautta tuon syntymätaulun takia. Eli pidemmittä puheitta valmis kuva työstä:


Kyseessä siis Flower fairies-sarjan 'Pink fairies'. Huomenna lupaan kuvia pistelyn edistymisestä :)

2 kommenttia:

  1. Ihania Nalle Puh -hahmoja tuossa vauvataulussa! :) Tsemppiä sen valmiiksi saattamiseen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kiva kun kävit kommentoimassa! :)

    VastaaPoista