lauantai 30. elokuuta 2014

Passione Ricamo Mystery SAL (2012) - Finished! & I See the Light

It's time for a happy dance, here's a finish!

Nyt on saatu tämäkin työ päätökseen!Sorry for the bad quality of the pics. I modified the chart to suit more to my taste, so it differs from the original a little bit. But I'm pleased with it and that's the main thing :) I've been stitching I See the Light too (which is my only non-HAED now):

Pahoitteluni huonolaatuisista kuvista. Muokkasin mallia vastaamaan enemmän omia mieltymyksiäni, joten tämä eroaa alkuperäisestä jonkin verran. Mutta olen tyytyväinen tähän ja sehän on se tärkein asia :) Olen myös pistellyt I See the Light-mallia (joka on nyt ainoa ei-HAED-mallini tällä hetkellä):And just to clarify, I'm not even halfway through in this project, there are two full and two partial pages left (and the page I'm working on at the moment). I'll add a pic to the sidebar so you can see how he'll look like one day.

Ja ihan vain selventääkseni, en ole edes puolessa välissä tämän mallin kohdalla, jäljellä on vielä kaksi koko ja kaksi osittaista sivua (sekä se sivu, jota tällä hetkellä pistelen). Lisään tämän mallikuvan tuohon sivupalkkiin, niin siitä näkee miltä tämä tulee näyttämään jonakin päivänä.

4 kommenttia:

 1. Gorgeous finish! She looks amazing.
  The cat is very cute.

  VastaaPoista
 2. Upea tuo valmistunut ristipistotyö, ja kissatyöstäkin tulee kaunis! Ihailen suunnattomasti, että jaksat tuollaista tummasävyistä pistellä (tai kissahan ei ole edes ainoa musta/harmaasävyinen, jota teet). Mutta että vielä tummalle kankaalle!

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon valmistuneesta työstä.

  VastaaPoista
 4. Congratulations Nina on your beautiful finish. I may have to pick your brains on how you altered the chart. I don't wish to stitch the words either. xo Alicia

  VastaaPoista