torstai 17. helmikuuta 2011

A Bunch of Love

Tässä työssä tavoitteeni tänä vuonna on saada vain ensimmäinen sivu valmiiksi. Pistelen tätä joka kuukausi (tai ainakin yritän!) sen verran miten hermo kestää. Tämä työ on pelkkää yksittäispistoa, joten eteneminen on todella hidasta. Siinä varmaan suurin syy, miksi olen hylännyt tämän "tauolle" viimeiseksi puoleksi vuodeksi. Mutta koska haluan tämän valmiiksi ja seinälle joskus, olen valmis joustamaan aikataulussa. Tällä hetkellä sivu per vuosi tuntuu hyvältä vaihtoehdolta, koska loppujen lopuksi tässä työssä on vain neljä koko sivua ja kaksi osittaista.

My goal for this year is to finish the first page. I'll stitch her every month (or at least try to!) as long as my nerves can handle it. She is absolutely a great confetti(hell)feast, and that's the main reason why I haven't touched her for six months. But I'm determined to finish her someday, so I'll have to set a new schedule. It's fine by me, if it's going to take 5-6 years to complete her, as long as she'll be done someday.

Before:


After:
3 kommenttia:

 1. Tsemppiä tämän kanssa! Lopputulos on varmasti vaivan arvoinen. Toivottavasti tämän suunnittelijan kaikki mallit eivät ole pelkkää yksittäispistoja, koska hän on yksi suosikkini suunnittelijoista. Hannah Lynn on toinen.

  VastaaPoista
 2. You've gotten quite a bit done on the after picture, Nina. I feel your pain about the confetti. Keep at it... She's going to be beautiful when you're done.

  VastaaPoista
 3. Martsa: Hannah Lynnin mallissa (siinä yhdessä ja ainoassa jota olen pistellyt) on hyvin paljon mustaa, joka sinänsä helpottaa paljon. Tässä CCK:n mallissa taas tuntuu, että mitään pääväriä ei ole (ennen kuin pääsen pistelemään naamaa, jossa sentään on "isoja" alueita samalla värillä). Mutta näiden yksittäispistojen paljous näyttäisi (ainakin minun valitsemissani malleissa) olevan näiden QS:n ongelma. Isoissa malleissa on vaihtelevasti yksittäispistoja mutta myös paljon isoja alueita samalla värillä. CCK:n isoista malleista en osaa sanoa yhtään mitään, koska en itse omista vielä sellaista.

  Joysze: Thanks for cheering me up :) I'll get there...eventually.

  VastaaPoista