keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kuulumisia osa 2

Tässä toissapäivänä valmistunut patalappu, joka on jo jatkanut matkaansa:


Tehty siis kaiken maailman jämälangoista, pituudeltaan 10-40cm. En kauheasti harrastanut värisuunnittelua, sen kun otin vain pussista aina ensimmäisen käteen osuvan langan :) Patalappu on oikeasti ihan säntillisen muotoinen, tuo oikea alakulma vain pyrki hieman käpristymään ;)

Eilen kotiutui taas 300 grammaa lankaa; yksi kerä turkoosia ja yksi kerä kirkkaan vihreää 7 veljestä. Veikkaisin varaston olevan 9,5 kilon tienoilla.

Moni työ on viimeistelyä vaille valmis, mutta en ole vielä saanut itsestäni irti sen vertaa. Olympianeule ei oikein nappaa, siitä puuttuu tällä hetkellä noin 10 cm. Esikoisen sukka on vielä vaiheessa, samoin kuin kaulaliina ja moni muu. Pistelyt ajattelin kaivaa esille perjantaina, kun vietän ensimmäistä UFO-viikonloppuani ;)

2 kommenttia:

  1. Mullakin olis sekalaisia puuvillalangan jämiä jossain ja olenkin ahkerasti Ravelrya selaillut hyvien ohjeiden toivossa, ajattelin tehdä tiskirättejä =) Mutta ehkä taitaa olla viisain kuitenkin tehdä vaikka korinpohjaneuleella niin tulee nopsaan valmista.

    VastaaPoista
  2. Hei! Hamsterikuu = Lankahamsterit. Käy lukemassa täällä: http://lankahamsterit.blogspot.com/

    Aikaa ilmoittautua on vielä tämä päivä 26.2. :)

    VastaaPoista