torstai 18. helmikuuta 2010

Lisää lankaa

Mitään valmista en ole saanut (vieläkään) aikaan käsityö-rintamalla, tosin viime päivät on tuntuneet taas tosi hektisiltä. Kuitenkin eniten nautin niistä päivistä, jolloin ei tarvitse lähteä mihinkään tai tehdä mitään kummempaa.

No lankavarastoa olen kuitenkin saanut taas kerran kasvatettua, eilen 800 grammaa ja tänään 200 grammaa. Eilen tuli hamstrattua Puro batik:ia Minimanista, oli sen verran edulliset hinnat muiden kauppojen hintatasoon verrattuna. Tänään sitten kävin uudestaan Minimanissa, ja mukaan lähti 200 grammaa Rose mohairia, nimen omaan sitä värisävyä, jonka tuotanto on jo lopetettu. Sain tänään hankittua myös 50 litran laatikon langoille, nuo edelliset ovat jo tupaten täynnä, eikä kaikki niihin mahdukaan.

Tekstin tuotosta olen nähnyt nyt parina yönä unta, itseasiassa keksin ratkaisun viime yönä unessa. Tai ainakin sellaisen tärkeän juonen käänteen, jota tulen varmasti jollain tavoin käyttämään. Mutta nyt lankojen järjestelyyn :) Siwasta ajattelin vielä ostaa tarjouksesta 7 veljestä, mutta Euromarketin Nalle-tarjous saa nyt mennä minun puolestani ohi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti