torstai 13. tammikuuta 2011

Fragile Heart/2011 Freebie SAL

Tässä ensimmäinen etappi:

Here's the first update:


Pistelty 25ct Luganalle yhden langan yli kahdella säikeellä puolipistoin. Olen tehnyt nyt reilu puoli sivua, toisen puolen jätän helmikuulle, koska saan sivun nro 2 vasta maaliskuussa. Huonosta kamerasta johtuen kuva ei tee oikeutta punaisen eri värisävyille hiuksissa.

She's stitched on 25ct Lugana, 2x1 with tent stitches. I've done over half of the first page and will leave the rest of the page until February (I'll receive the 2nd page in March). Unfortunately you can't see the beautiful shades of red and pink in her hair, because of my lousy camera.

5 kommenttia:

 1. Todella hyvännäköinen alku. Miksi saat 2. sivun vasta maaliskuussa?

  VastaaPoista
 2. Uuden sivun saa joka toinen kuukausi, eli kun tammikuussa aloitettiin niin maaliskuussa tulee seuraava. En tiedä, onko tarkoituksena yhteishengen nostatus (kukaan ei voi saada työtä valmiiksi ennen kuin loppuvuodesta) vai onko ajatuksena se, ettei kenellekään tulisi kiusaukseksi myydä näitä eteen päin...? (Harva huijari jaksaa varmaankaan odotella 10kk saadakseen koko mallia.)

  Tuliko posti perille niin kuin pitikin?

  VastaaPoista
 3. Tuli posti perille, kiitos :) Kivan kuuloinen systeemi, miten siihen pääsee mukaan?

  VastaaPoista
 4. Thanks Joysze :)

  Martsa: Kirjaudu ensin sivustolle www.yuku.com
  Sen jälkeen mene osoitteeseen: http://heavenandearthdesigns.yuku.com (en löytänyt sitä haun kautta, joten helpompaa laittaa suora osoite). En tiedä, tarvitseeko sivustolle päästäkseen laittaa viestiä valvojalle, mutta jos näin on, niin esittele itsesi jollain tavoin pintapuolisesti. Kutsun saat sähköpostiin muistaakseni, jonka hyväksyttyä pääset keskustelufoorumille. Ja näitä yhteispistelyjä järjestetään siis foorumin puolella. Vaihtoehtoina on yleensä viisi erilaista, joista voit valita mieleisen ja sähköpostilla tulee mallisivut yms. Jos edistymistään päivittää tarpeeksi ahkerasti (olikohan kuutena kuukautena kahdestatoista?) niin palkinnoksi saa loppuvuodesta ne neljä muuta mallia. Mutta yritä näillä ohjeilla ja kysele jos tulee ongelmia! :)

  VastaaPoista