lauantai 25. joulukuuta 2010

SHH Now

Tässäpä tämä, neljän sivun jälkeen:

Here she is, after four pages:


Nyt olen pistellyt yli 25% koko helahoidosta. Ja olen päättänyt suunnan johon jatkan, eli suoraan alaspäin. Sinne suuntaan on enää yksi sivu jäljellä, joten pistelen sitten rivit pystysuunnassa valmiiksi.

Now I've stitched over 25% of her. And I'll continue stitching downwards, so the next page will be the last page of the first row.

7 kommenttia:

 1. Vau, tästä tulee upea! :) Montako eri värisävyä tässä on, näyttää pelkältä mustavalkoiselta, mutta lienee myös paljon harmaan sävyjä?

  VastaaPoista
 2. Pitipä käydä ihan tarkistamassa, kun en ulkoa muistanut. Eli värisävyjä on 13 erilaista. Beigeä, harmaata montaa eri sävyä, tietysti mustaa ja valkoista, sekä yllättäen myös violettia ja yksi vihertävä sävy. Kiitoksia kehuista :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin tykkään tästä ihan hirveesti. Käyn varmasti jatkossa lukemassa kuinka edistyt tämän ja muiden ihanien malliesi kanssa. Eikö ole vaikea pistellä valkoisella valkoiseen kankaaseen ja vielä yhden yli?

  Mulla olisi tavoitteena ensi vuonna joku HAED malli. :)

  VastaaPoista
 4. Martsa, niihin pieniin pistoihin oikeastaan tottuu ajan myötä. Ja jos se tuntuu liian pieneltä, niin voihan näitäkin tehdä aidalle, mutta silloin ei tuo puolipistoilla teko varmastikaan onnistu. Tässä työssä iho on tehty värillä 3865, joka on siis "talven valkoinen", kun taas kangas on puhtaan valkoinen, joten pieni värisävyero löytyy. Mutta mua ei niinkään haittaa pistely valkoisella valkoiselle, sen sijaan inhoan mustan pistelyä laajoille alueille, koska se ei koskaan peitä kangasta täydellisesti ja siihen jää helpommin löysiä pistoja.

  Vinkkaappa sitten, minkä mallin oikein valitset :) Mulla valinnan vaikeus on aina suuri, koska ihania töitä on aivan liikaa.

  VastaaPoista
 5. She is so beautifull, it will be great when she's finished.

  VastaaPoista
 6. Tuosta tulee upea! Ehkä minäkin joskus saan aikaiseksi aloittaa tällaisen pikkupikkupistotyön :) Onnellista ja pistelyrikasta vuotta 2011 sinulle!

  VastaaPoista
 7. Thanks Babs :)

  Ja kiitos Marja, samat sanat sinulle!

  VastaaPoista