torstai 25. kesäkuuta 2015

Power and Prestige & SS Moonlight Serenade

I've been really lazy with updating this blog, sorry! Here's the latest update on Power and Prestige:

Olen ollut todella laiska tämän blogin päivityksen suhteen, anteeksi! Tässä viimeisin päivitys Power and Prestige-mallista:


I have also made a new start:

Aloitin myös uuden mallin:

Moonlight Serenade, supersized

HAED has launched a new categorize of charts, Supersized. It means that these charts are more detailed but much bigger than regular size charts. This is a tiny start of Supersized Moonlight Serenade (just to give you a clue of the size, this one has over 797 000 stitches). I got it from Alicia as a birthday present a couple of months ago. And because you cannot tell yet what it will be eventually, here's the original artwork:

HAED on julkaissut ompelumalleille uuden tuoteryhmän, jonka nimi on Supersized. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että näissä malleissa on paljon enemmän yksityiskohtia ja tarkkuutta, mutta koko tietenkin on toista luokkaa kuin ns. tavallisen kokoisissa malleissa. Tämä on pieni aloitukseni yhdestä näistä Supersized-malleista, Moonlight Serenade (antaakseni jonkinlaisen käsityksen koosta, tässä työssä on yli 797 000 pistoa eli kangaskin on melkoinen lakana!). Sain tämän mallin synttärilahjaksi Alicialta pari kuukautta sitten. Ja koska aloituksesta ei pysty sanomaan, mitä tämä tulee esittämään, tässä kuva vielä alkuperäisestä mallista: