lauantai 28. maaliskuuta 2015

Power and Prestige & QS A Bunch of Love

I've been stitching these for last week:

Olen pistellyt näitä kahta menneen viikon:

QS A Bunch of Love

Power and Prestige

I decided to put some grid lines (the blue thread) so I wouldn't get totally lost as I'm stitching a couple of pages at the same time.

Päätin laittaa merkkilangan (sininen lanka), jotten eksyisi totaalisesti kun pistelen paria sivua samaan aikaan.

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Power and Prestige

I finished the first page. (I've started pages 2 and 7 as well.) I'm so happy that I've passed the border on the second page! It stitched up well, but it's nice to be able to stitch something else for a change...eventhough it'll be a big blocks of dark colours :)

Sain ensimmäisen sivun valmiiksi. (Olen aloittanut myös sivut 2 ja 7.) Olen kyllä niin tyytyväinen, että sain viimeinkin tuon holvi-osuuden toiselta sivulta valmiiksi. Vaikkakin se näyttää ihan hyvältä pisteltynä, on kivaa saada pistellä välillä jotain muuta, vaikka sitten isoja alueita tummilla väreillä :)lauantai 7. maaliskuuta 2015

Power and Prestige

Sorry for being absent for so long, I just haven't felt like blogging recently. I made three (!!!) new HAED starts in January and have been stitching them since. And as it always feels with a new start, I felt that there was nothing to show until I've made some decent progress. But here's one of my new starts, Nene Thomas' (now retired) Power and Prestige. It's a full size chart and I'm stitching it 1 over 1 full crosses on 25ct Lugana (colour's mushroom).

Anteeksi hiljaisuuteni näin pitkään, mutta en ole ollut bloggaamistuulella viime aikoina. Aloitin kolme (!!!) uutta HAED-mallia tammikuussa ja olen pistellyt niitä siitä asti. Ja kuten aina uuden aloituksen kanssa, minusta on tuntunut että haluan saada sitä tarpeeksi pitkälle, jotta olisi edes jotain näytettävää ennen kuin sitä täällä esittelen. Yksi näistä uusista aloituksistani oli Nene Thomasin (nyt jo myynnistä poistunut) Power and Prestige. Se on normikokoinen HAED-malli ja pistelen sitä ristipistoin yhdellä säikeellä yhden langan yli 25ct Luganalle (väri on mushroom).


I'm so in love with it that can hardly put it away, but I'm taking a few days break so the magic wouldn't disapper.

Olen niin tämän mallin lumoissa, että minulla on vaikeuksia pitää siitä välillä taukoa, mutta teen niin muutaman päivän ajan jottei innostus pääsisi lopahtamaan.