lauantai 30. elokuuta 2014

Passione Ricamo Mystery SAL (2012) - Finished! & I See the Light

It's time for a happy dance, here's a finish!

Nyt on saatu tämäkin työ päätökseen!Sorry for the bad quality of the pics. I modified the chart to suit more to my taste, so it differs from the original a little bit. But I'm pleased with it and that's the main thing :) I've been stitching I See the Light too (which is my only non-HAED now):

Pahoitteluni huonolaatuisista kuvista. Muokkasin mallia vastaamaan enemmän omia mieltymyksiäni, joten tämä eroaa alkuperäisestä jonkin verran. Mutta olen tyytyväinen tähän ja sehän on se tärkein asia :) Olen myös pistellyt I See the Light-mallia (joka on nyt ainoa ei-HAED-mallini tällä hetkellä):And just to clarify, I'm not even halfway through in this project, there are two full and two partial pages left (and the page I'm working on at the moment). I'll add a pic to the sidebar so you can see how he'll look like one day.

Ja ihan vain selventääkseni, en ole edes puolessa välissä tämän mallin kohdalla, jäljellä on vielä kaksi koko ja kaksi osittaista sivua (sekä se sivu, jota tällä hetkellä pistelen). Lisään tämän mallikuvan tuohon sivupalkkiin, niin siitä näkee miltä tämä tulee näyttämään jonakin päivänä.

lauantai 23. elokuuta 2014

Garnet

Just a quick update; I finished the first row and started the second! :)

Vain pikainen päivitys; sain ensimmäisen sivurivin valmiiksi ja aloitin toista! :)


lauantai 16. elokuuta 2014

SHH Now

I finished two pages (a full and a partial)...

Sain kaksi sivua tällä viikolla valmiiksi (yhden kokonaisen ja yhden osittaisen)...


So it means I have only two pages left until a happy dance! :)

Joten jäljellä on enää kaksi sivua ennen kuin tämä malli on valmis! :)

lauantai 9. elokuuta 2014

I See the Light

Ok, it has been ages since he has seen any daylight (ahem, almost three years!).

Tästä onkin aikaa, kun olen viimeksi pistellyt tätä kisua (kröhöm, melkein kolme vuotta!).


But for the first time I can see myself actually finishing him, once Passione Ricamo Mystery SAL (2012) is out of the way and he'll be the only non-HAED wip I have. Next update will be on SHH Now.

Mutta ensimmäistä kertaa voin itseasiassa nähdä itseni tekemässä tämän työn loppuun, kunhan Passione Ricamo Mystery SAL (2012) on valmis ja tämä on ainoa ei-HAED-malli joka minulla on työn alla. Mutta seuraava päivitys tulee SHH Now-mallista.

lauantai 2. elokuuta 2014

QS A Bunch of Love & Passione Ricamo Mystery SAL (2012)

Though there have been no updates, I'm still here and stitching! :) I had placed the Q-snaps so perfectly that didn't want to take them off until I had finished the section. So without further ado, here she is:

Täällä ollaan ja pistellään, vaikka päivityksiä ei olekaan tullut :) Olin asetellut ompelukehykseni niin loistavaan paikkaan, etten raaskinut irrottaa sitä ja ottaa päivityskuvia ennen kuin olin saanut koko sen osion pisteltyä. Mutta tässä siis päivitys merenneidosta:


And I've done some beading as well, not much to go anymore!

Ja olen myös kiinnitellyt helmiä tähän keiju-työhön, nyt alkaa olemaan jo viimeiset vaiheet koko työssä edessä!