sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

World Travel Book Shelf (large)

Not much progress as I was captured by a great book. I've been stitching pages 1&2 at the same time, 'cause the flowers are so confetti intensive. And the completion percentage, if you're curious, has increased to 0,71%, haha :)

Ei paljonkaan edistymistä, koska en malttanut laskea hyvää kirjaa kädestäni. Olen pistellyt kahta sivua samaan aikaan, kukat vaativat valtavasti värinvaihtoa. Ja valmistumisprosentti, jos kiinnostaa, on nyt noussut 0,71%, haha :)By the way, I was approved to the polytechnic school. I could start it this upcoming fall, but will postpone it to 2015. But my next update will be on QS A Bunch of Love :)

Pääsin muuten ammattikorkeaan. Voisin siis aloittaa sen nyt tänä syksynä, mutta lykkään aloitusta vuoteen 2015. Mutta seuraava päivitykseni tulee QS A Bunch of Love-mallista.

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Passione Ricamo Mystery SAL (2012)

As you probably guessed I got sidetracked with Passione Ricamo Mystery SAL. I did only a few stitches on World Travel so it's not even worth of a pic. But here's my fairy:

Kuten varmaan otsikosta voi päätellä, pistelysuunnitelmat muuttuivat viikon aikana ja pistelinkin Passione Ricamo Mystery-yhteispistelyä. Pistelin World Travel-malliin vain muutamia pistoja, joten ei kannata ottaa edes päivityskuvaa. Mutta tässä keiju:


I never thought I'd get so much beading done, there's a full package of beads. I'll modify this more from the original, not yet sure how but we'll see.

En olisi ikinä uskonut, että jaksaisin kerralla kiinnittää näin paljon helmiä, tuossa on siis kokonainen rasiallinen niitä. Muokkaan mallia mieleisekseni vielä alkuperäisestä, tosin en ole vielä varma että miten.